اولین حضور رسمی «احمد دنیامالی» در جمع ورزشی‌ها و اما وعده‌های وزیر جدید

اولین حضور رسمی «احمد دنیامالی» در جمع ورزشی‌ها و اما وعده‌های وزیر جدید
یکی از اتفاقات جالب توجه این مراسم رونمایی از نامه دستنویس ناصر گیوه‌چی به غلامرضا تختی برای نخستین‌بار بود. همچنین از کتاب منصور برزگر کشتی‌گیر سابق تیم ملی هم رونمایی شد.

به گزارش تارنمای تحلیلی‌- خبری ورزش کیو؛ اولین حضور رسمی «احمد دنیامالی» در جمع ورزشی‌ها و اما وعده‌های وزیر جدید

پنجم شهریور، سالروز تولد جهان‌پهلوان تختی بهترین فرصتی بود که مراسم تجلیل از مدال‌آوران کشتی ایران در المپیک پاریس برگزار شود. مدال‌آورانی که سعی در زنده نگه داشتن مرام پهلوانی جهان‌پهلوان نامدار ایران دارند. کسی که هنوز الگوی بسیاری از افراد است و نامش سرلوحه بسیاری از ورزشکاران است. یکی از اتفاقات جالب توجه این مراسم رونمایی از نامه دستنویس ناصر گیوه‌چی به غلامرضا تختی برای نخستین‌بار بود. همچنین از کتاب منصور برزگر کشتی‌گیر سابق تیم ملی هم رونمایی شد.

این مراسم تجلیل اما مهمانان ویژه‌ای هم داشت که در راس آنان باید به احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان اشاره کرد. دنیامالی با حضور در این مراسم رسماً نخستین حضورش در جمع ورزشی‌ها را رقم زد و در صحبت‌هایی که داشت، وعده‌های جدیدی به اهالی ورزش داد.

او ابتدای صحبت‌هایش را به توضیح درباره جایگاه کشتی در ورزش کشور اختصاص داد و در این باره گفت:«کشتی برای ما مثل قایقرانی در مجارستان یا کاراته در ژاپن است. قطعاً کشتی ما در المپیک آمریکا که آنان مدعی هستند و از مزیت تماشاگر بهره‌مند هستند، افتخارآفرینی می‌کند. کوبا هم کنار آمریکاست و میزبان دوم است. آن‌چه برای من مهم است این است که این مجموعه الگویی برای سایر فدراسیون‌ها باشد. سابقه رفاقت من با علی دبیر طولانی است. یک چیز او را خوشم می‌آید و این که او خیلی صراحت لهجه دارد. او برخی جاها بعضی‌ها را می‌رنجاند اما بعدا آن آدم‌ها می‌فهمند حرف او درست بوده است.»

او افزود: در شورای شهر یک نفر گفت من به این نتیجه رسیدم دبیر و دنیا مالی اگر بخواهند طرحی مصوب شود می‌شود و اگر نخواهند نمی‌شود. او وقتی کاری را شروع می‌کند می‌خواهد اول باشد. این روحیه را باید در ورزش تعمیم دهیم. اگر این مجموعه را نگاه کنیم می‌بینیم از هر نظر تکمیل است. ما باید از نرم‌افزار و هوش مصنوعی در ورزش استفاده کنیم. کشتی هم باید پیشتاز باشد و نسخه برای دنیا بنویسد. خیلی خوشحالم این‌جا هستم. قطعاً در آینده درباره برنامه‌ها صحبت می‌کنیم. من اصلا از کار روتین خوشم نمی‌آید. من در دو یا سه دولت پیشنهاد داشتم اما نپذیرفتم. این‌ بار هم برای پذیرفتن حرف عزیزی بود که نتوانستم نپذیرم. باید تغییر نسل بدهیم و جای ما برای انتقال تجربه به مدیران جوان مثل علیرضا دبیر که در کشور زیاد هستند باشد. من برای تحول آمدم. عاشق تحول و رقابت هستم و دوست دارم کشورم اول باشد. این قول را می‌دهم اگر خدا عمری بدهد در المپیک لس آنجلس با استفاده از همه ظرفیت‌ها باید در تاریخ المپیک‌ها در همه رشته‌ها بدرخشیم. ما روز سیزدهم بود که مدال نگرفته بودیم و همه منتظر کشتی و تکواندو بودیم. این یعنی آسیب‌پذیری و اصلا خوب نیست. باید رشته‌های دیگر را وارد مدال‌آوری المپیک کنیم.»

احمد دنیامالی همچنین در ادامه قول‌هایش به موضوع حقوق پیشکسوتان و تحول در ورزش پرداخت:«ما بابت حقوق ناچیز صندوق قهرمانان شرمنده پیشکسوتان هستیم. تمام سعی‌ام را می‌کنم حقوق متناسب با پیشکسوتان به آنان بدهیم. این حقوق اصلاً در شان آنها نیست و هرچه به آنان بدهیم کم است. ما را بی‌نیاز از تذکر ندانید. سعی می‌کنم خیلی بیشتر بشنوم تا این که حرف بزنم. این قول را می‌دهم تحول جدی در ورزش ایران ایجاد کنم. مطمئن باشید فضای بین‌المللی را متاثر می‌کنیم. علی دبیر آرزوهای بلندی دارد و امیدوارم شاهد برآورده شدن آرزوهای او در المپیک بعدی باشیم. واقعا اهالی ورزش باید قدر همدیگر را بدانند. الان در خیلی از فدراسیون‌ها از نظر فنی خیلی آدم داریم. من با عباس جدیدی که اینجاست نیز خاطرات زیادی دارم و از او خیلی چیزها یاد گرفتم. توفیقی برای من بود که با ورزشی‌ها در شورا کار کردم. امیدوارم روزهای خوبی را برای ورزش ایران رقم بزنیم.»

وعده‌هایی که وزیر جدید ورزش داده، موضوع‌هایی است که سال‌ها به معضل ورزش کشور تبدیل شده است. وعده‌هایی که تحقق‌شان آرزوی ورزشکاران است اما هنوز محقق نشده‌اند. دنیامالی اگر بتواند طبق صحبت‌های خود تحولی اساسی در ورزش ایجاد کند و کاری کند که در المپیک ۲۰۲۸ هم از نظر تعداد رشته و هم کیفیت مدال رشدی قابل توجه داشته باشیم، نامش را در تاریخ ورزش کشور جاودانه خواهد کرد.

 

نویسنده

تصویر محسن عباسی فرد

محسن عباسی فرد

با 27 سال در عرصه روزنامه‌نگاری به عنوان سردبیر، مدیر تحریریه، دبیر سرویس و گزارشگر و خبرنگار و عضو فدراسيون جهانی و بين‌المللي روزنامه‌نگاران و نویسندگان (Ifj)، (AIPS) و(FISU) و عضو صندوق اعتباري حمايت از نويسندگان، روزنامه نگاران و هنرمندان ايران و عضو انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تهران

اشتراک گذاری در شبکه های مجازی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *