محمود خوراکچی: اینجا از یوونتوس و میلان هم سخت‌تر است!

محمود خوراکچی، پیشکسوت باشگاه پرسپولیس
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در واکنش به شایعه حضور یک مربی ایتالیایی در این تیم گفت: مربی ایتالیایی باید بداند که مربیگری در پرسپولیس سخت‌تر از یوونتوس و میلان است!

به  گزارش پایگاه تحلیلی‌- خبری ورزش کیو؛ محمود خوراکچی پیشکسوت پرسپولیس خطاب به مربی آینده این تیم گفت: اینجا از یوونتوس و میلان هم سخت‌تر است!
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در واکنش به شایعه حضور یک مربی ایتالیایی در این تیم گفت: مربی ایتالیایی باید بداند که مربیگری در پرسپولیس سخت‌تر از یوونتوس و میلان است!

محمود خوراکچی، پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در حاشیه جام فوتسال غدیر درباره شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان این تیم به دلیل فسخ قرارداد غیرقانونی، گفت: پرسپولیس ثابت کرده است که به بازیکن متکی نیست و تصمیمی که مدیرعامل و هیئت مدیره پرسپولیس پس از فسخ قرارداد گرفته‌اند، کاملاً منطقی است. این در حالی است که بیرانوند از دروازه‌بانان برتر تاریخ ایران است اما این بازیکن نباید با احساسات هواداران بازی کند. البته تصمیم سختی بود اما عقلانی و حرفه‌ای بود.
وی درباره شایعه حضور یک مربی ایتالیایی در پرسپولیس نیز اظهار کرد: با توجه به عملکرد اوسمار ویرا، توقع هواداران از سرمربی جدید بالا رفته است. اوسمار با وجود هجمه‌های سنگین پس از قبولی سرمربیگری، این پیشنهاد را پذیرفت و هم هواداران و هم پیشکسوتان از عمکلرد این مربی خیلی راضی بودند. امتیازهایی که پرسپولیس با اوسمار در نیم فصل دوم گرفت، بی‌سابقه بود. اگر قرار است مربی ایتالیایی جانشین اوسمار شود، باید بداند که کار کردن در پرسپولیس از کار در یوونتوس و آ.ث میلان هم سخت‌تر است.

خوراکچی درباره انتخابات ریاست جمهوری  نیز افزود: مردم پای صندوق‌ها بیایند و اصلح‌ترین را انتخاب کنند. رای دادن احترام گذاشتن به خودشان، کشورشان و عقایدشان است که برای آینده کشور تصمیم می‌گیرند.

نویسنده

تصویر محسن عباسی فرد

محسن عباسی فرد

با 27 سال در عرصه روزنامه‌نگاری به عنوان سردبیر، مدیر تحریریه، دبیر سرویس و گزارشگر و خبرنگار و عضو فدراسيون جهانی و بين‌المللي روزنامه‌نگاران و نویسندگان (Ifj)، (AIPS) و(FISU) و عضو صندوق اعتباري حمايت از نويسندگان، روزنامه نگاران و هنرمندان ايران و عضو انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تهران

اشتراک گذاری در شبکه های مجازی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *