یلدوس اسمتوف جودوکای مسلمان قزاقستانی با پنج فرزند طلای المپیک ۲۰۲۴ پاریس را برد

یلدوس اسمتوف جودوکای مسلمان قزاقستانی با پنج فرزند طلای المپیک 2024 پاریس
یلدوس اسمتوف، جودوکار مسلمان قزاقستانی، با کسب مدال طلای المپیک پاریس به آرزوی دیرین خود رسید. او که از 16 سالگی وارد دنیای جودو شده است، حالا در 31 سالگی به اوج افتخار رسید.

به گزارش تارنمای تحلیلی‌- خبری ورزش کیو؛ یلدوس اسمتوف جودوکای مسلمان قزاقستانی با پنج فرزند طلای المپیک ۲۰۲۴ پاریس را برد.
یلدوس اسمتوف، جودوکار مسلمان قزاقستانی، با کسب مدال طلای المپیک پاریس به آرزوی دیرین خود رسید. او که از ۱۶ سالگی وارد دنیای جودو شده است، حالا در ۳۱ سالگی به اوج افتخار رسیده و به خانواده‌اش هدیه‌ای ارزشمند تقدیم کرده است.

جودوکا مسلمان قزاقستان پس از کسب مدال طلای المپیک پاریس گفت: من پنج فرزند دارم که حالا می‌توانند به من افتخار کنند، بنابراین فکر می‌کنم یک طلا در ورزش و همچنین یک خانواده طلایی دارم.

«یلدوس اسمتوف» برای اولین‌بار به تور جهانی جودو آمد و در جام جهانی ورشو شرکت کرد، همان‌طور که در آن زمان او تنها ۱۶ سال داشت، ۱۵سال بعد و در سن ۳۱ سالگی هنوز روی تاتامی است.

او‌ حالا قهرمان المپیک پاریس شده است. وی کمتر از سه مدال المپیک را داشت و حالا به رویای خود جامه عمل پوشانده و طلای پاریس را به نقره المپیک ۲۰۱۶ و برنز المپیک ۲۰۲۱ اضافه کرده است.
وی در گفت‌وگو با رسانه های خارجی و در واکنش به این سوال که چگونه یک ورزشکار می‌تواند چنین صبری داشته باشد؟ چگونه یک نفر می‌تواند سال به سال به چنین سطح بالایی برسد و آن فن‌ها را در رقابت‌ها اجرا کند، گفت: من بعد از مسابقه تمام وقتم را با خانواده‌ام می‌گذرانم و به ورزش فکر نمی‌کنم. من همچنین مراقب آسیب‌های بزرگ‌تر هستم. من تا زمانی که بطور کامل پس از مصدومیت، بهبود پیدا نکنم هرگز به مسابقه بر نمی‌گردم. استراحت کافی و طولانی در یک رشته حرفه‌ای و سنگین همیشه نیاز است.

وی در ادامه افزود: من تمام تمریناتم را در باشگاه جودو جنیس در «کاراگاندی»با مربی شخصی‌ام انجام می‌دهم. او از دوران کودکی مربی من بوده است. مربی من برای من در هر جنبه‌ای از جودو برنامه‌ریزی می‌کند، برای حمایتی که دریافت می‌کنم، همه‌چیز از طریق دولت و فدراسیون انجام می‌شود اما باشگاه«جنیس» نیز کمک زیادی می‌کند.

قهرمان قزاقستانی المپیک پاریس در ادامه خاطرنشان کرد: من برای رسیدن به این مدال مدت زیادی را تلاش کردم، دور از خانواده جوانم بودم و گاهی که واقعاً می‌خواستم آنان را ببینم، نمی‌توانستم. مصدومیت‌هایی هم داشتم که در طول مدتی که تمرین می‌کردم باید آنها را مدیریت می‌کردم. من پنج فرزند دارم که حالا می‌توانند به من افتخار کنند، بنابراین فکر می‌کنم یک طلا در ورزش و همچنین یک خانواده طلایی دارم. این مدال طلا نه تنها اولین مدال برای کشور قراقستان است، بلکه اولین مدال طلای المپیک در جودو برای تمام کشورهای آسیایی مرکزی است. روز اول بازی‌های پاریس مدال طلای من برای قزاقستان و در روز دوم «دیورا»طلای دوم را برای ازبکستان به ارمغان آورد.این اتفاقات یک بازی باور نکردنی برای آسیایی مرکزی است.

وی در پایان صحبت‌های خود خاطرنشان کرد:مسائل و موضوع‌های زیادی برای هضم کردن و فکر کردن وجود دارد. من هنوز تصمیم نگرفته‌ام که در مرحله بعد چه کار کنم. بنابراین در حال حاضر فقط از این مدال لذت می‌برم.

نویسنده

تصویر محسن عباسی فرد

محسن عباسی فرد

با 27 سال در عرصه روزنامه‌نگاری به عنوان سردبیر، مدیر تحریریه، دبیر سرویس و گزارشگر و خبرنگار و عضو فدراسيون جهانی و بين‌المللي روزنامه‌نگاران و نویسندگان (Ifj)، (AIPS) و(FISU) و عضو صندوق اعتباري حمايت از نويسندگان، روزنامه نگاران و هنرمندان ايران و عضو انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تهران

اشتراک گذاری در شبکه های مجازی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *